HTML

Ugly cars

2008.05.15. 00:42 c.vieri

Hosszú kihagyás után asszem folytatom a blogot :)

Mai ronda autó gyűjteményem (csak erős idegzetűeknek!!):

1. egy Suzuki, mégpedig az X90-es, életemben nem hallottam eddig róla, nem is baj (gondolom Távol-Keleten forgalmazták). Akármennyire meglepő, 1998-ban mutatták be...

 

 


 

Ebből a nézetből érdemes megszemlélni. Rettenetes. Ezek az arányok...

 

 

 

 

 

2. Chrysler Expresso: ezzel az 1993-as szörnnyel nem tudok rá jönni mi volt a koncepció, valami borzalom ránézni. Az ablakok, a kilincsek... Nomeg az elbaszott dísztárcsák... (bele nem merek gondolni milyen lehet azoknak a "centírozása"...)

 

 

 

 

3. Dongfeng D120: egy versenyző egyenesen Kínából. Ebből a nézetből még csak-csak elmegy, bár ha valaki tudja, mi az a két púp a motorháztetőn, írja meg :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na innen az igazi :) Szerintem KITT ihlette meg a tervezőket, tisztára olyan így, mint amikor az említett szuperkocsi SPM fokozatra váltott :))

 

 

 

 

 

 

4. Russo-Baltique Imression: erről nem írok semmit. Nézzétek, csodáljátok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Talán az utolsóhoz annyit fűznék, hogy ez a fa (remélhetőleg csak fa borítású) kormány milyen lehet balesetben? Nekikenődik az ember, aztán telemegy szálkával a feje? :D

Most ennyi volt a termés, remélhetőleg még találok pár gyöngyszemet :) Mondjuk legközelebb nem ronda autókkal jövök...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balek.blog.hu/api/trackback/id/tr44469344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása