HTML

Megjártuk a poklot...

2008.02.07. 02:25 c.vieri

Elmentem Red barátomhoz, mondván, iszogatunk egyet, dumálunk. Ezek meg is voltak, csak hogy leültünk játszani egy kicsit idióta játékokkal. Kezdtünk a Terep 2-vel, ősrégi játék, elökörködtünk rajta, hogy lehet ripityomra törni a kocsikat. Meg hogy mennyire szar a grafika, meg hogy egy fix kameranézet van (a látószöget meg a távolságot lehet állítani, de az a probléma, hogy ez még sokkal lassabb gépekre volt tervezve, így ha egy pillanatra nyomjuk meg a gombot, akkor a két "végállásba ugrik :) magyarul, vagy a kocsit látjuk közvetlen közelről, vagy extrém távolról látjuk, mikor már úgy néz ki mint egy kocka :)).
További extremitást visz a játékba, hogy ha hárman játszanánk egyszerre, csak az egyikünk kameranézete látszik, magyarul egy helyen kell lennie mindenkinek :) Ahhoz képest mondjuk, hogy 96-os a játék, egész jól meg lett csinálva. (ja, a játékot innen lehet letölteni)

Következett a Pocket Tanks, egy kis shareware, tankokkal lövöldözzük egymást, körökre osztott, olyasmi ,mint a Worms. Egész jó kis game, lehet vele szórakozni egymás ellen. (ehhez itt a link, érdemes kipróbálni)

Ezután következett maga a kénköves pokol: Neon Wars. Az előbbinek a fejlesztői gárdája csinálta, a honlapjukon fedeztük fel, gondoltuk kipróbáljuk. Kár volt. Mindjárt vázolom miért. Először is, ez egy olyan játék, hogy valami célkereszttel vagy mi az anyám kínjával (nem tudtunk rájönni mi akar lenni, elneveztük medúzának :)) csillagokat kell felszedni, közben jön a rettenthetetlen ellenség hada, akiket ki kell nyírni (magától is lő ha megfelelő dobozt felszedünk, meg mi is lőhetünk különféle extra cuccokat).
A probléma, hogy a medúza a képernyő közepén helyezkedik el, és ahogy rángatjuk az egeret, úgy mozog az egész képernyő. Ami ráadásul 5000 féle színben villódzik meg vibrál megállás nélkül, mozog minden, valami szörnyű. Epilepsziásoknak nem ajánlott. :) De leginkább senkinek. Játszottunk vele 3-an össz fél órát, és a szó szoros értelmében rosszul lettünk tőle. Mindenkinek felkavarta a gyomrát, nekem még a fejem is megfájdult tőle. Mint egy megvert hadsereg, úgy néztünk ki a fél óra után. Nem tudom, hogy mit gondolt a készítő, lehet, hogy vakon csinálta, nem játszott a játékkal egy percet sem, vagy nem tom. De ha azóta ezzel játszik, száz, hogy epilepsziás lett... Ehhez ha megbocsátotok, nem adok linket, nem akarok mindenkit habzó szájjal látni :) Mára ennyit, remélem tudok aludni a sokktól :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balek.blog.hu/api/trackback/id/tr77328902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása